Noutati – Amadeus IQ la Baneasa School Fest

AMADEUS IQ – CENTRUL PENTRU PSIHODIAGNOZA SI DEZVOLTAREA PERSONALA A COPIILOR SUPRADOTATI DIN ROMANIA PARTICIPA IN CALITATE DE PARTENER LA “Baneasa School Fest” in data de 6 si 7 Aprilie 2013 cu  ateliere  demonstrative .

Evenimentul Baneasa School Fest are loc la Baneasa Shopping City in perioada 4 – 7 Aprilie 2013 si isi propune sa adune sub cupola celei mai importante destinatii de familie din nordul capitalei, nume de referinta din domeniul educational privat, in calitate de formatori si deschizatori de drumuri pentru copiii nostri.

Prezenta in calitate de partener la Baneasa School Fest , da startul Campaniei CUNOASTE-TI COPILUL ! campanie pe care Centrul Amadeus IQ o deruleaza in perioada  15 aprilie – 15 septembrie 2013 in scopul constientizarii importantei cunoasterii copilului inca de la cea mai frageda varsta pentru a i se asigura sansa unei dezvoltari armonioase ulterioare! Simulari pentru testari de personalitate si IQ, atelierele de tip „smart games” , activitati distractive care solicita gandirea copiilor, toate vor demonstra cat de eficient poti lucra cu copiii pentru a le antrena inteligenta .

Fiecare copil este unic, are atat puncte forte cat si minusuri! Important este sa il cunosti cu adevarat pe copil si sa ii oferi posibilitatea sa isi puna in valoare calitatile!

Mizeaza pe calitatile copilului tau !  cauta sa diminuezi  minusurile ! Este singura sansa pentru copil sa se dezvolte  armonios  si  sa  fie activ  in societate  mai tarziu!

Amadeus IQ este primul centru de psihodiagnoza si dezvoltare a copiilor  din Romania care  se concentreaza pe cunoasterea copilului inca  de la cea mai frageda varsta si  deruleaza programe de dezvoltare  personala si antrenament intelectual in acord cu nevoile de dezvoltare ale fiecarui copil.

Centrul  Amadeus IQ  isi desfasoara activitatea  avand la baza cele mai eficiente  instrumente cu licenta  in psihodiagnoza si screening  pentru  testarea copiilor si adolescentilor in vederea realizarii unui portret  detaliat asupra nivelului de dezvoltare si aptitudinilor.

Derulam  programe integrate  de stimulare intelectuala prin : gaming , jocuri logice şi de strategie, probleme de logică,  precum şi puzzle-urile fizice şi „mentale”, simulari si experimente  împreună cu alte modalităţi care transformă gânditul într-o activitate plăcuta.

Dezvoltam copiilor si adolescentilor aptitudinile de interrelationare sociala prin ateliere de dezvoltare personala , a stimei de sine, curajului de a se impune in public, argumentare, oratorie, ateliere  de exprimare a emotiilor, ateliere parinte-copil,  individuale si de grup.

Activitatea noastra se muleaza atat in privinta continuturilor dar si al programului orar cu nevoile de dezvoltare ale copiilor astfel incat sa completam programul scolar cu activitati extrascolare atat in timpul  anului educational cat si in vacante, oferind programe educationale placute , captivante dar si utile. Nu i-am uitat nici pe parinti! Punem la dispozitia acestora intreaga noastra experienta in cadrul orelor de consiliere si parenting .