Despre noi

Centrul pentru psihodiagnoza si dezvoltare a potentialului personal Amadeus IQ a fost creat pentru a descoperi si sustine copiii cu aptitudini deosebite in diferite domenii de activitate.

 

Programele dezvoltate de Centrul Amadeus IQ urmaresc atat evaluarea potentialului fiecarui copil, cat si incurajarea prin programe specializate a dezvoltarii inteligentei native.

 

 

Activitatea Centrului Amadeus IQ nu isi doreste sa eticheteze copiii in „destepti” sau „mai putin destepti”, ci cauta sa dezvolte darurile native pe care copiii le-au primit, in directia unei armonii cu sine insusi si cu ceilalti, in care copilul invata cine este, de ce este asa, cand si unde poate ajunge trecand peste „barierele” de orice tip impuse de societate.

Prin programele sale de dezvoltare, Amadeus IQ doreste sa arate modele de educatie pentru ziua de maine, un mod de a gandi despre natura inteligentei oamenilor, un mod de a hrani si inspira creativitatea, curiozitatea, autocontrolul, stapanirea de sine, imaginatia, care trasforma educatia copiilor in cea mai importanta menire a educatorului (parinte sau invatator/profesor). Le oferim practic copiilor, prilejul de a-si dezvolta aptitudinile de invatare, de a rezolva probleme la varsta frageda, atat cognitive, cat si sociale, pregatindu-i pentru invatare pe tot parcursul vietii si incurajand dezvoltarea sociala.