Provocarile rolului de parinte-Constelatii Familiale

familytreeDesi inarmati cu informati si rabdare, experienta ne arata ca rolul de parinte poate fi cel mai provocator rol pe care il cunoastem si care solicita cel mai mare efort de adaptare. Informarea si a fi in contact cu cercertarile stiintifice sunt foarte utile, dar nu suficiente.

Adevarata valoare a informatiilor o putem regasi abia atunci cand ele sunt intrepatrunse cu particularitatea familiei, cu dinamica specifica fiecarei familii, cu lectiile spirituale individuale si ale familiei sau intregului sistem de familie, cu aprofundarea arborelui familiei, a tipologiilor de relatii si modele de roluri invatate si perpetuate.

Rolul de parinte este unul dintre cele mai delicate si in permanenta invatare si adaptare la schimbarile prin care trec copiii. Atelierul “ Provocarile rolului de parinte” te invita sa afli intr-un mod experiential, prin metoda constelatiilor familiale, despre aceste aspecte, dar si despre ce ai de facut sa imbunatatesti relationarea cu propriul rol si cu cei dragi.

Atelierul include o scurta introducere in metoda Constelatiilor familiale si facilitarea unei mini constelatii familiale pentru fiecare participant.

Durata atelierului este de 3 ore.
Numar maxim de participanti este 10.
Costul / participant este de 120 ron.
Program: Luni –  Vineri
Interval orar: 10 :00 – 12:00 si 17:00 – 19:00

Psihoterapeut, Facilitator Constelatii familiale – Ileana Loreley Nedelcu

Author: admin

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Colaborare cu Amadeus IQ | - [...] Pentru participare este necesara inscrierea la Amadeus IQ [...]
  2. Colaborare cu Amadeus IQ | Constelatii familiale, organizationale si de business - [...] Pentru participare este necesara inscrierea la Amadeus IQ [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *