Curs intensiv de limba germana

germanaDescriere:

Acest curs se adreseaza copiilor care doresc sa acumuleze cunostinte de baza de limba germana sau care doresc sa aprofundeze cunostintele existente.

Metodele de predare sunt moderne, interactive si pun accent pe comunicare insotita de explicatii si exercitii gramaticale.

Obiectivele cursului:

1.Pentru nivelul incepatori, obiectivul cursului este de a antrena cursantii in inţelegerea de conversaţii cotidiene la nivel elementar si de a asigura o comunicare eficienta la nivel element

2. Pentru nivelul avansati, obiectivul cursului este de a învăţa subtilităţile limbii germane, de a exersa  abilitatea de a participa la discuţii pe diferite teme cu o germană fluentă.

Structura cursului:

Cursul intensiv de limba germana  va avea  2 sedinte pe saptamana (1 sedinta = 2 ore) timp de 2 luni

Programul cursului:

Cursurile se deruleaza in doua grupe:

–          Grupa incepatori – 10 copii/grupa – varste 9-16 ani

–          Grupa avansati – 10 copii/grupa – varste 9-16 ani

Finalitatea cursului:

1. Dupa finalizarea nivelului de incepator cursantul poate participa intr-o discutie in care va comunica cu interlocutorii in limba gemana in cadrul unei conversatii uzuale , de nivel elementar.

2. Dupa finalizarea nivelului avansat, cursantul isi va forma si exersa  exersa deprinderi si obisnuinte de a utiliza cele mai importante structuri ale limbii germane. Vocabularul va cuprinde aproximativ 3.000  cuvinte.

Profesor: Prof. dr. Susana Kulik

Costuri:

–          Abonament 10 sedinte/luna (1 sedinta = 2 ore) – 500 lei

–          Sedinta (2 ore) – 60 lei

 

 

 

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Buna ziua,
    As dori sa stiu data la care se fac inscrieri la cursul de germana pt incepatori copii 8 ani, cat si perioada in care se desfasoara acest curs, in vacanta de vara.
    Gratiela Simina

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *